Gry Sjødin Neander har arbeidet i Ullensaker kommune siden 2011. Fram til september 2013 var hun assisterende rådmann i kommunen. Siden høsten 2013 har Neander hatt stillingen som kommunaldirektør med ansvar for skole og barnehage.

Nå har hun sagt opp jobben i Ullensaker for å bli rådmann i Spydeberg kommune. Yngve Rønning konstitueres som kommunaldirektør fra 11. september og fram til ny kommunaldirektør er ansatt. 11. september er også datoen for når Neander tiltrer sin nye stilling.

– Dette er trist for Ullensaker, men vi er trygge på at Spydeberg får en kompetent rådmann, sier rådmann Rune Hallingstad i Ullensaker kommune.

Neander søkte også stillingen som rådmann i Gran i 2016, Den stillingen fikk hun ikke.

Yngve Rønning er i dag områdesjef skole og barnehage i Ullensaker. Han kom til kommunen i januar 2017.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.