Heller ikke forrige aktør, Sundbytunet Mat og Drikke AS, lyktes å drive stedet. For andre gang på to år har dermed selskapet bak restaurant, overnatting og kurslokaler gått konkurs. Dette melder rb.no.

Kjersti Romsaas Sundby, eier, daglig leder og styreleder i Sundbytunet Eiendom, sier til rb.no at de to konkursene ikke er sammenlignbare og at hun mener det er liv laga for denne typen virksomhet på Sundbytunet.

- Den forrige gangen skjedde mye i kulissene som ikke handlet om drift eller stedet, sier Sundby.

Avisen viser til en tekstmelding fra Geir P. Kristensen fra Sundbytunet Mat og Drikke AS hvor han skriver at det er flere faktorer som spiller inn. Ny aktør skal ifølge rb.no være på plass innen kort tid, og planen er at virksomheten åpner igjen 1. august. Bobestyrer Gjermund Pekeberg opplyser at konkursgjelden, som han har oversikt over så langt, er på mellom to og tre millioner kroner. Konkursen ble åpnet fredag forrige uke. Selskapet skal ha vært registrert med 20 ansatte som nå mister jobben.

LES OGSÅ: Dørene er igjen åpne

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.