Veikrokjeden Marché har gitt opp Norge etter milliontap. Det betyr at filialen langs E6 på Kløfta stenger i høst. Deretter tar den amerikanske hurtigmatgiganten Burger King over lokalene som de skal pusse opp i tillegg til å implementere en drive-through-avdeling.

MARCHÉ: Ble best i test

– Vi planlegger å åpne restauranten første uka i desember, sier administrerende direktør Rune Sandvik i King Food.

Før den tid skal hele bygningen pusses opp.

– Vi skal holde på i seks uker både innvendig og utvendig for å gjøre restauranten mer moderne. Og vi er i rute etter planen, påpeker han.

– Hvor mange ansatte blir det hos dere?

– Et sted mellom 30 og 35 personer. De blir en blanding av nyansatte og folk som har vært med en stund. Det er alltid lurt å ha med seg noen ansatte med erfaring, sier Rune Sandvik.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.