Dette kommer fram i den nye kommuneplanen som legges fram for kommunestyret 14. februar. Etter den tid følger en høringsperiode.

– I forslaget til den nye planen har vi tatt ut en rekke utbyggingsområder som sto i den forrige planen, men som ennå ikke er regulert, fortalte ordfører Runar Bålsrud da han sammen med rådmann Bente Rudrud Herdlevær orienterte næringslivet i kommunen om planarbeidet.

I den regionale planen for areal og transport i Oslo og Akershus forutsettes det at 80 prosent av boligbyggingen skal foregå sentralt.

– Vi klarer nok ikke det, men vi føler vi har fått gehør for en fordeling med 70 prosent sentral og 30 prosent som spredt boligbygging, forteller Bålsrud,

I planen er det også lagt inn 140 dekar nye næringsarealer ved Torget og 20 dekar i Rustad.

Plnarbeidet strekker seg helt fram til 2040.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.