Snøværet fortsetter og det er allerede meldt om flere trafikkulykker på Øvre Romerike i morgentimene. I Bønsdalen i Eidsvoll kjørte en kvinnelig sjåfør av veien like før 09.00 onsdag.

– Hun slapp heldigvis fra det uten fysiske skader. Nå skal hun på en sjekk på legevakta, sier samboeren EUB snakket med på ulykkesstedet.

– Det var naturligvis et sjokk for henne å havne i grøfta utenfor veien. Heldigvis ser det ut til å ha gått bra, legger han til.

Flere ulykker

Det har kommet tett med snø i morgentimene. Det bidrar til at sikten blir dårligere og kjøreforholdene vanskeligere. Flere steder ligger det også is under snøen. Dermed er det ikke alltid lett å se at det kan være svært glatt.

Det har allerede vært én ulykke til på Øvre Romerike:

* I 08.00-tiden havnet en bil på taket på E16 ved avkjøringen til Algarheim. Nødetatene rykket ut. Heldigvis viste det seg ikke å være personskade der heller.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.