Det kjærlige kortet dukket opp i sikkerhetskontrollen på Oslo Lufthavn fredag. Kortet er selvlaget, og har påskriften «Pappa vær glad i meg, Jeg elsker deg». Nå håper Oslo Lufthavn å komme i kontakt med avsender eller mottaker.

– Det er intet nytt i brevsaken. Brevet er levert hittegodskontoret, men er ikke hentet av noen, sier Gurli Ulverud i Avinor.

Delte på Facebook

På kortet er det også tegnet en ugle under en paraply. Da Oslo Lufthavn etterlyste eier og mottaker på sin Facebook-side tok det helt av.

– Saken er delt over 2.500 ganger på Facebook-siden vår, sier Ulverud.

Oslo Lufthavn ønsker å komme i kontakt med eieren eller noen som kjenner til saken. Hovedflyplassen kan kontaktes på telefon eller via Facebook.

På Oslo Lufthavn synes de innholdet på kortet gjør at det er viktig å forsøke å få eieren til å melde seg. Det er nemlig langt fra hver dag de finner et slikt kort i sikkerhetskontrollen eller andre steder.

Håper på respons

– Det er sjeldent og litt rørende. Vi håper jo at vi til slutt får kontakt med den brevet er myntet på, sier Gurli Ulverud.

LES OGSÅ: Utbyggingen av OSL er langt fra ferdig

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.