Onsdag markerte salgsstarten for leilighetene i de fire blokkene med navnet Jessheim Panorama. Bak prosjektet mellom Manesjen og Trondheimsvegen, står Ø.M. Fjeld Utvikling og de lokale investorene Johnny Bråthen, Kjell Bråthen og Per Johnny Bråthen. Totalentreprenør for prosjektet er Ø.M. Fjeld Romerike.

112 leiligheter

- Selv med minimal markedsføring hadde over 300 personer satt seg opp på interessentlisten vår. Onsdag ble første salgstrinn med 45 leiligheter lagt ut for salg. I løpet av kun noen få timer var 30 av dem revet bort, til en pris av 120 millioner kroner, sier prosjektets daglig leder Kjetil Kronborg.
Han forventet at leilighetene skulle være attraktive, men var uforberedt på interessen.
- Vi hadde ikke i vår villeste fantasi turt å drømme om den enorme responsen vi har fått. Det var til tider svært høyt tempo hos meglerne i Privatmegleren Nye boliger. Til tider haglet budene og mange kjøpere kjempet om de samme leilighetene, påpeker han.

Neste salgstrinn på vei

Som følge av den enorme responsen blir neste salgstrinn bestående av 33 leiligheter lansert om kort tid - en god stund før planen.
- Prisene i dette salgstrinnet blir noe høyere enn i første salgstrinn, sier Kronborg.
Jessheim Panorama skal bygges langs Trondheimsvegen vis-à-vis lensmannskontoret og Møbelhuset. Der ligger det i dag noen eldre bolighus som naturligvis blir revet. Én av blokkene får felles takterrasse så alle beboerne får tilgang til utsikt. Selve blokkene fungerer som en skjerm mot Trondheimsvegen slik at man på innsiden får private og felles utearealer som er skjermet fra trafikken.

Stor variasjon

- Det er brukt mye tid på å skape et prosjekt som beriker arkitekturen i Jessheim og tilfører noe nytt. På gateplan blir hele fasaden trukket inn slik at bygget krages ut. Dette gjør at inngangene til prosjektet blir trukket tilbake fra Trondheimsvegen og man får en skjermet forplass foran disse. Det er vektlagt et stramt fasadeuttrykk med få fasadematerialer, sier Kronborg.
Utbygger har også vektlagt flere leilighetstyper og priser for å treffe et bredt marked.
- Her finner man alt fra effektive toroms leiligheter på 47 kvadratmeter, til store fire- og femroms leiligheter på opp til 149 kvadratmeter. Toppleiligheten blir på hele 200 kvadratmeter med sør- og vestvendt privat takterrasse, påpeker han.
Alle leilighetene får private uteplasser i form av balkonger eller markterrasser som alle vender enten mot vest eller sør. De minste balkongene er på 10 kvadratmeter og den største private takterrassen er på hele 196 kvadratmeter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.