Solsiden er et brukerstyrt lavterskeltilbud for mennesker som trenger støtte og veiledning i hverdagen. I år fikk Solsiden mindre penger til tiltak enn det fikk i fjor. Derfor var gleden stor da Per Bekkevold i LHL Eidsvoll møtte opp med en sjekk på 20.000 kroner. Han overrakte sjekken til daglig leder Anne-Britt Engen. Pengene skal brukes til tiltak som turer, sosial trening og sosialt samvær.

- Styret i fjor vedtok i fjor at Solsiden skulle få 10.000 kroner. Men det kom et forslag på årsmøtet om å plusse på ytterligere 10.000 kroner. Dermed ble summen doblet, sier Bekkevold.

Bekkevold mener Solsiden et tilbud som fortjener støtte.

- Det gjorde godt i hjertet å gi disse pengene. For oss handler det om å være medmenneske og støtte de som trenger det.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.