Det nitide arbeidet har gjort at den historisk Raknehaugen, som var gjengrodd og utilgjengelig med både tett kratt og store trær, har blitt en av Ullensakers fineste parker til glede for innbyggere og tilreisende i alle aldere. Men mandag kveld ble idyllen brutt av noen mennesker som tydelig la sommerfesten sin til parken.

– Hele området sør for hagen er tilgriset ned tomflasker, ølbokser, snusbokser sigarettpakker, emballasje og plastposer. Søppeldunken var én meter unna men ble ikke brukt. Det viser liten respekt for de mange hundre timer frivillige har lagt ned og Ullensaker kommende som klipper gras og tømmer søpla. Dette er veldig demotiverende for Raknehaugens venner og Ullensaker kommune, sier Bjørn Erik Nyberg som er leder i Raknehaugens Venner.

Raknehaugens venner har i flere år lagt ned et betydelig arbeid for å gjøre selve gravhaugen og området rundt til den friluftsperlen det er i dag.

LES OGSÅ: I 1939 sto han med spaden i hånda og skulle være med å avdekke gravhaugens hemmeligheter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.