Hårklipp, massasje og spa: Stadig flere satser på kroppspleie – også lokalt. I starten av februar startet Duangjai Aasen opp The Tree Massage & Spa i Flaenbakken 2, like over BilXtra, på Råholt. Det har gått over all forventning.

– I snitt er det mellom fem og ti kunder innom her om dagen. Målet er å vokse ytterligere framover, sier Duangjai Aasen.

Foreløpig er hun salongens eneste ansatte, men skulle veksten fortsette vil Duangjai ansette minst én til.

Tilbyr massasjebehandling

The Tree Massage & Spa tilbyr kroppsmassasje, og har i tillegg spesialtilpassede behandlinger til ansikt og føtter. Hun er ikke den eneste som satser i dette segmentet på Råholt. Det samme gjør også Råholt Thai Massasje i Trondheimsvegen 117 og Maya Spa & Health i Gladbakkvegen 2C.

– Jeg er godkjent massør og har god kunnskap om kroppens anatomi, uttalte Maya, med døpenavnet Tuangthong Khaosuanjit, til EUB for et drøyt år siden.

– Jeg tenker at konkurranse er positivt. Det gjør at vi alle må yte vårt ypperste for å gjøre kundene fornøyde, sørge for at de snakker positivt om oss og kommer tilbake, sier Duangjai Aasen.

Hun har oppe ti timer hver dag fra mandag til lørdag.

Godkjent som massør

– Men det er kunde- og oppdragsstyrt. Jeg stenger og lukker litt som det passer, avhengig av etterspørsel, sier Duangjai. Duangjai er godkjent som massør, og jobbet tidligere i Oslo.

– Nå bor jeg på Eidsvoll Verk, og flyttet hit. Råholt er et spennende område med stor vekst. Det bor godt over 20.000 innbyggere i kommunen, og det betyr at det bør være potensial for flere kroppspleiesalonger, sier Aasen.

Hittil er det 95 prosent kvinner på kundelisten. Aasen har allerede opprettet egen nettside, og er også på Facebook.

– Lokalene her er stilfulle og fine. Skulle veksten fortsette, kommer jeg til å holde på med dette i lang tid framover. For meg betyr det også mye å ha en arbeidsplass i nærheten av barna mine. Jeg har to barn og ønsker å følge opp disse tettest mulig i hverdagen, sier Duangjai Aasen, smiler, reiser seg og gjør klart for å ta imot neste velværekunde som ønsker en behandling.

Fakta

  • 58 virksomheter står i øyeblikket registrert under næringskoden «virksomhet knyttet til kroppspleie og fysisk velvære» i Nannestad, Hurdal, Eidsvoll og Ullensaker, ifølge Brønnøysundregistrene.
  • 13 av disse virksomhetene ble registrert i 2017 og 2018.
  • Bak salongen The Tree Massage & Spa står selskapet Aasen Massasje og Spa AS.

LES OGSÅ: – Jeg forstår raskt om mine kunder trenger noe mer enn massasje for vond rygg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.