- På grunn av hærverk på Dal Speidersenter tilhørende 5. Eidsvoll Speidergruppe, ønsker 3. Eidsvoll Speidergruppe å gjennomføre en innsamlingsaksjon til støtte for sine gode speidervenner i 5. Eidsvoll Speidergruppe, heter det i en pressemelding.
Speidergruppa har fått tillatelse av senterledelsen ved Amfi Eidsvoll på Råholt, og vil «sette opp leir» i kveld, torsdag.
Se video: Klarer ikke holde tårene tilbake ved speiderhytta

Pølser og bål

Speiderne vil være uniformerte med skjorte og skjerf, og det blir salg av pølser, kaffe og saft. Det vil samtidig være utplassert flagg, fane, bålpanne, lavvo og kano og tilsvarende, for å få speiderfølelsen.
Reaksjonene har vært mange etter de gjentatte innbruddene i hytta til speiderne på Dal. Blant annet startet avisens lesere en spontan kronerulling på i kommentarfeltet på eub.no.
Les også:
LEDER: Helt meningsløst

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.