Ved 05-tida søndag måtte en politipatrulje rykke ut til en privat boligadresse i Jessheim sentrum, der en mann i 20-årene hadde opptrådt utagerende mot flere gjester.

Han roet seg ikke videre da politibetjenter kom til stedet, og ble dermed bragt til fyllearresten i Lillestrøm. 

– Vi fikk melding om at vedkommende hadde vært voldelig mot flere personer, forteller operasjonsleder Kari Monsen ved Øst politidistrikt. 

Mannen var i tillegg utagerende mot politibetjenter på vei til arresten, sparket ut en rute i politibilen og spyttet på en politimann.

Oppførselen ble belønnet med anmeldelse. 

– Mannen sitter nå i arrest, sier Monsen.

SOVNET I GANGFELT

Omtrent samtidig måtte politiet bistå helsepersonell som tok seg av en mann som hadde sovnet i gangfeltet ved barneskolen på Dal.

– Her har det vært bistand av ambulanse som har tatt seg av vedkommende, opplyser operasjonsleder Monsen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.