Tibnor er et norsk aksjeselskap med årsomsetning på omkring 1,5 milliarder kroner. Selskapet er eid av svenske Tibnor AB som har hovedkontor i Karlstad.

Tibnor-konsernet forsyner industrien og verksteder ved stål og metaller, og er, gjennom sine ulike selskaper, leverandør til hele Norden og Baltikum.

TRENGER MER PLASS

– Vi har vokst ut av lokalene våre på Furuseth i Oslo. Der har vi ingen ekspansjonsmuligheter, og eiendommen er solgt, forteller logistikkdirektør Finn Kamås i Tibnor AS til Eidsvoll Ullensaker Blad.

– Vi har også en virksomhet på Berger i Skedsmo og mye varer i Fredrikstad. Vi ønsker en samlokalisering av alt dette, sier Finn Kamås.

50 ARBEIDSPLASSER

Etableringen i Eidsvoll vil gi noe slikt som 50 arbeidsplasser.

– Totalt er vi cirka 160 ansatte. Av dem er det mange selgere som ikke skal flytte til Eidsvoll, og administrasjonen har alt flyttet til nye lokaler i Oslo, forteller logistikkdirektøren.

LAGER OG KONTORER

Tibnor skal leie lokalene ved E6. Området i Ormlia eies av Nistadgruppen i Bergen, men eiendomsutvikleren Bulk Infrastructure AS i Oslo har opsjon på kjøp av ei 50 mål stor tomt. Der skal Bulk reise et bygg på 21.000 kvadratmeter.

– Det vil bestå av en lagerdel på omtrent 20.000 kvadratmeter, mens ca. 1.000 kvadratmeter blir kontorer og nødvendige personalrom, forteller prosjektsjef Torbjørn T. Moe i Bulk Infrastructure AS.

VÅREN 2019

Bulk-sjefen håper å få fullført utbyggingen i Ormlia i løpet av neste år.

– Vil tar sikte på å starte opp så snart som mulig. Vi håper på et godt samarbeid og en konstruktiv og rask prosess i Eidsvoll kommune, sier Moe

– Vi håper å kunne flytte inn i løpet av første kvartal 2019, forteller Tibnor-direktør Finn Kamås.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.