Natt til søndag rykket politiet ut til meldingen om et trafikkuhell ved Dalen parkering.

PÅKJØRT BAKFRA

– En bil hadde kjørt i bakenden på en annen, forteller Per Stenslet, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Da politiet kom til stedet hadde den som forårsaket uhellet stukket av.

MATERIELLE SKADER

– Vi har lett i området, men verken funnet fører eller bil. Vi oppretter en sak på forholdet, sier Stenslet.

Politiet opplyser at det skal være snakk om en liten, sølvfarget Peugeot.

– Ingen ble skadet i uhellet, men det er snakk om materielle skader på bilene, avslutter Stenslet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.