– Vi har pusset opp siden jul. Her blir det dekksenter med salg av dekk og felger, dekkhotell, bilverksted og kiosk, sier daglig leder Kenneth Nordahl i Tire Shop.

– Hvorfor starte akkurat her?

– Dette er en utmerket beliggenhet med mange bilister som passerer hver eneste dag, og det gir god eksponering. Jeg har stor tro på dette, for selv om vi ligger litt utenfor Jessheim er det nært nok, sier Nordahl.

GAMMELDAGS BENSINSTASJON

For ett år siden avslørte EUB at bensinstasjonen skulle erstattes med selvbetjeningspumper, og bygget har stått tomt siden de ble installert.

VETERAN I BRANSJEN: Arvid har drevet bensinstasjon i 50 år

– Jeg vil drive en god gammeldags bensinstasjon. Du får ikke kjøpt pølser, men vi monterer gjerne vindusviskerne for deg. Eller vi tar oljeskift på bilen mens du venter, skifter punkterte dekk og utfører enkle reparasjoner. Men vi kan ikke foreta større ting som for eksempel å justere forstillinger, sier han.

Nordahl skal også ha en butikkdel med salg av diverse bilrekvisita transportutstyr og bildeler.

DEKK TIL 150 BILER

I bensinstasjonen er det kjeller med heis opp til bakkeplan. Den har Nordahl tenkt å bruke til noe nyttig.

– Der nede innreder vi til et dekkhotell med plass til dekk fra 150 biler. Og siden det er en stor verkstedshall her beregnet på lastebiler, skifter vi dekk på varebiler og bobiler også. Og vi vasker selvsagt dekk og felg, sier Nordahl.

Til å begynne med skal tre personer jobbe i Tire Shop, men Nordahl utelukker ikke utvidelser.

– Jeg håper jo at butikken går så bra at det er behov for flere ansatte, sier han.

Nordahl leier lokalene av Circle K sentralt, og har lagt ned mye jobb på å gjøre bygget klart til åpning.

– Men nå er vi i innspurten for å rekke åpningen til lørdag, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.