– Ja, det er riktig. Vi satser på å åpne 5. april, og vi ser for oss en litt annerledes skobutikk, sier Kjetil Bakken.

«Shoe for you» er navnet på nysatsingen, og den vil holde til der Eurosko var tidligere. Bakken er initiativtaker til den nye skobutikken. Han har ansatt Heidi R. Martinez som daglig leder.

– Jeg har troen på Sundet og framtida, hvis ikke hadde jeg aldri prøvd dette. Samtidig ser jeg at det må bygging og utvikling til, og det nye senteret er avgjørende. Det må skje flere ting for at det skal lykkes, sier Bakken. Han er i disse dager på skomesser for å finne spennende varer. Skobutikken vil rette seg mot kvinner, menn og barn.

– Vi vil ha varierte prisklasser og merker. I tradisjonelle skobutikker er det kun noen få sko utstilt, mens resten ligger bak på et lager. Vi vil satse en del på selvbetjening, slik at kunden selv skal prøve sko og finne størrelsen sin selv, sier Bakken.

LES OGSÅ: Eurosko i Eidsvoll skal legges ned

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.