1. august åpnet Marianne Symes Kløfta Fotterapi. Hun ønsker å hjelpe mennesker som av ulike årsaker har utfordringer med føttene.

– Jeg har forsøkt å reklamere litt på Facebook, men har møtt på noen problemer med retningslinjene deres. Dermed har det ikke vært så enkelt å nå ut til folk, og jeg tar gjerne imot flere kunder, forklarer Symes som nylig flyttet til området.

Tidligere har hun jobbet ved en klinikk i Nittedal, men nå ønsket hun å starte noe eget.

– Jeg kan hjelpe folk med et bredt utvalg av fotrelaterte og skorelaterte problemer. Det kan for eksempel være fjerning av torner eller å rette opp negler uten kirurgiske inngrep. Jeg bruker også midler som kan fjerne fotvorter, og selv om det ofte gir gode resultater kan jeg ikke garantere noe.

Fotterapeuten er også opptatt av å finne årsaken til utfordringene, men påpeker samtidig at man ikke må ha store smerter eller problemer for å ha godt utbytte av behandling.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.