Tirsdag er det stor åpningsfest. De siste dagene har den lokale stasjonen vært gjennom en ansiktsløftning.

– Her blir det meksikansk mat laget på stedet med norske råvarer. Fersksmurte sandwicher, salater, surdeigsbrød og glutenfrie alternativer. Mer kjøttfylte pølser og hamburger-løft. Menyen er utviklet i nært samarbeid med kokkene i Flying Culinary Cirkus, sier kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen i Circle K Norge AS.

Han opplyser at Circle K ved E6-Dal er en godt besøkt stasjon med mye trafikk.

– Vi ber derfor om at dere utviser forsiktighet og tar hensyn til øvrig trafikk i området. Vi vil unngå uønskede hendelser, sier han.

Den nye matsatsingen vil bli presentert av markedsdirektør og påtroppende norgessjef Christoffer Sundby, og prosjektleder Ann Helen Våge.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.