Mannen er tiltalt for å ha forbrutt seg mot straffeloven §195 for å ha hatt seksuell omgang med barn under 14 år, at handlingen er foretatt overfor barn under ti år og at det har skjedd gjentatte overgrep. Saken har en strafferamme på over seks års fengsel.

LES OGSÅ: - Jeg velger å være åpen

OVER TRE ÅR

Overgrepene skal ha foregått over tre år - fra 2012 til 2015. I 2012 var stesønnen bare tre år gammel.

22-åringen er også tiltalt for grovt og gjentatt ha mishandlet stesønnen ved å ha slått ham, kløpet og knipset ham, kastet ting på ham, truet ham med juling og ved flere anledninger fornærmet gutten ved å kalle ham «dum» og lignende nedsettende personbetegnelser.

Det er satt av tre dager til rettssaken - 15., 16. og 17. mars.

LES OGSÅ: Tiltalt i en av historiens verste overgrepssaker

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.