• SKOGBRANN: Mandag brøt det ut skogbrann i nærheten av Snellingen i Lunner kommune, ikke langt fra kommunegrensa til Nannestad.. Foto: Johannes Enersen

– Foreløpig har vi stengt Gjermenningsvegen ved Kokstadvangen og Busterudvegen i Gjerdrum Almenning. I Bjerke Almenning er vegen på vestsiden av Honsjøen og Danserhella stengt. Vi har også stanset utlånsordningen for nøkkel til bommen inn til Vombakken hos Nannestad kommunes servicekontor, sier Johannes Enersen i Romeriks Almenningene.

Han var selv til stede under skogbrannen ved Snellingen i Lunner kommune mandag.

– Det er nå så tørt at vi vil redusere bilbruken i skogen. Vi vil løpende vurdere om vi blir nødt til å stenge flere veger, sier Enersen.

Han opplyser at de ved flere innfartsveger har satt og store bannere som varsler om ekstra stor brannfare.

LES OGSÅ: Forhindret katastrofal skogbrann i Hurdal

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.