Apples grunnlegger var ikke kjent som noen motorentusiast, men skal ha eid en rekke forskjellige Mercedes-Benz SL og BMW-motorsykler.

Legenden sier at det var Larry Ellison, konsernsjef i Oracle, som overbeviste Jobs om at BMW Z8 var den riktige bilen for ham, fordi bilen var et perfekt eksempel på moderne ingeniørkunst og design.

Jobs hadde bilen i tre år, siden den gang har den hatt forskjellige eiere, som har brukt den i beskjeden skala. Bilen har i dag gått 24.000 kilometer.

BMW Z8 ble laget i 5703 eksemplarer mellom 1999 og 2003 og har en V8 på 400 hestekrefter under panseret.

Jobs’ bil skal under hammeren på et arrangement i regi av auksjonshuset RM Sotheby’s i New York 6. desember, og har et prisestimat mellom 2,4 og 3,3 millioner kroner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.