- I EUB 12. desember 2017 kan man under Eiendomshandel på Øvre Romerike se at kommunen har kjøpt to eiendommer for til sammen 5.240.000 kroner. Jeg kan ikke se eller erindre at disse kjøpene er behandlet eller orientert om verken i hovedutvalget eller i kommunestyret. Hva er disse boligene tenkt brukt til, hvordan er de finansiert og hvorfor er ikke kjøpet bahandlet eller orientert om, spør Haugen.

Det andre spørsmålet dreier seg om kvadratmeterprisen på de nye omsorgsboligene på Eidsvoll Verk. Der har en privatperson gjennom leserbrevspalta i avisen kommet med en pris på 90.000 kroner per kvadratmeter. Kommunestyrerepresentant Jens E. Aalborg (H) har svart i avisen med en helt annen pris.

- Hva er den korrekte kvadratmeterprisen på byggeprosjektet og hvordan er det finansiert. Kan ordføreren ta initiativ til at alle byggeprosjekter og eiendomskjøp for framtida blir politisk behandlet eller orientert om på en tilfredsstillende måte, slik at politikerne er orientert før vi leser om dem i media, spør Arne Körner Haugen.

Han forutsetter å få svar i kommunestyremøtet 30. januar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.