– Tyvene stjal to stasjonære og to bærbare Macer, og en del vareprøver. Bare pcene er verdt over 70.000 kroner, og det er det vi vet om så langt, sier Tone Klavenes og Hanne Gustavsen i Kokooo agentur i Sundgata 7.

IKKE INNBRUDD HOS NOEN ANDRE

De er de eneste i oppgangen som har fått døra brutt opp i løpet av natt til onsdag. 

– Dette er proffer som vet akkurat hva de skal ta, og forsvinner uten at noen ser dem. Her har de nok stått i fred i bakgården under innbruddet, sier de.

– Hva gjør dere nå?

– Det ligger mye innsats og jobbing bak utgiftene til disse pc-ene, og nå må vi begynne på nytt. Vi er sinte og oppgitte, og spør oss selv hvorfor oss? Her har det aldri vært innbrudd før, sier de.

SIKRET SPOR

Øst politidistrikt har sikret spor.

– Vi hadde en politipatrulje der for å gjennomføre en åstedsundersøkelse, men svarene fra den får vi ikke på dagen, påpeker operasjonsleder Kari Monsen.

SPØR OM TIPS PÅ FACEBOOK

Hanne Gustavsen og Tone Klavenes spør om noen har sett noe, og oppfordrer til å ta kontakt med dem med informasjon.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.