Tyver har i løpet av helgen brutt seg inn i sju kommunale biler og stjålet verktøy for over 100.000 i Brannmannsvegen 5 på Jessheim, melder operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Dette er Ullensaker kommunes eiendom med blant annet brannstasjonen og vannverket. Tyveriet skal ha skjedd mellom lørdag klokka 15 til søndag klokka 15, ifølge rb.no.

– De har knust ruter og gjennomsøkt bilene. Det er stjålet verktøy for store summer. Det er anslått 100.000 kroner, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst til avisen.

Søndag gjennomsøkte politiet åstedet.

– Vi har sikret spor og opprettet sak, men ikke kommet lenger, sier operasjonsleder Karianne Knudsen mandag morgen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.