Det var skolebussen til Eidsvoll VGS torsdag morgen som fikk trøbbel på glattisen i Sætrevegen.

– Jeg måtte hente sønnen min for at han skulle rekke skolen, etter at de hadde stått der i over 40 minutter. Sjåføren fikk ikke tak i kjettingene, for han hadde ikke med rett nøkkel. Det synes jeg er kritikkverdig. På en dag som dette er kjettinger et must for å komme fram på lokalvegene, sier Ronny Myhrer.

LES OGSÅ: Politiet advarer: - Svært glatte veier

Ettergår rutinene

Ruter bekrefter hendelsen.

– Sjåføren hadde tatt med feil nøkkel til kjettingskapet. Vi ettergår nå rutinene, for å forebygge at dette skal skje igjen. Dette var en glipp, sier pressevakt Øystein Dahl Johansen i Ruter.

Det ble rekvirert en bil for å hente de tre elevene som var passasjerer. Kort tid etter kom strøbilen også, så de kom seg videre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.