Stoltenberg søker om fritak som medlem i administrasjonsutvalget, kommunalt råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne og hovedutvalg for oppvekst og kultur. Stoltenberg ble valgt inn som medlem av Arbeiderpartiet, men har senere meldt seg inn i Fremskrittspartiet. Hun sitter også i formannskapet og kommunestyret. Disse vervene skal hun følge opp, ifølge søknaden.

– Det er helsemessige årsaker til søknaden om fritak. Jeg skal ta det litt roligere en periode, sier Stoltenberg.

Søknaden hennes gjelder for perioden 12. mars til 31. desember i år.

Linn Emilie Hexeberg (SV) søker om fritak fra politiske verv fra mars i år til februar neste år. Hennes søknad er begrunnet i at hun har fått seg jobb i utlandet. Hexeberg er medlem av kommunestyret, hovedutvalg for næring, plan og miljø og 1. varamedlem i formannskapet og valgstyret. Søknadene skal behandles på kommunestyremøtet 10. april.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.