Klokken 23.30 lørdag skjøt en mann flere skudd rett ved Coop Obs på Jessheim.

– Der er det en person som har skutt flere skudd med et halvautomatisk våpen. Dette er det flere som har hørt og sett. Ved en så dramatisk melding tar vi ingen sjanser og beredskapstroppen ble tilkalt fra Oslo, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt Romerike til rb.no.

Ingen personer er ifølge avisen truffet eller på andre måter skadet. Det er foreløpig uklart hvor mange skudd han skjøt, men politiet har funnet flere tomhylser i området.

pågrep to menn

Store politistyrker samlet seg i Såvegen og gikk til aksjon mot en leilighet i nærheten.

– Pågripelsen gikk uten dramatikk. Vi fikk raskt kontroll på to personer. Den ene har erkjent at han løsnet skudd, sier operasjonslederen.

Politiet har ifølge Romerikes Blad funnet en rekke våpen i leiligheten. Dette skal være lovlige våpen, men politiet undersøker dette videre.

På spørsmål fra Romerikes Blad hvorfor personen har løsnet skudd, svarer operasjonsleder Årstein:

– Det har vi så langt ikke svar på. Begge skal nå avhøres, så håper vi å bringe klarhet i dette, svarer Årstein som heller ikke vet hvorfor det var så mange våpen i leiligheten.

De to ble pågrepet klokka 00.25.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.