Mange bilister har hatt det litt for travelt på veiene ved inngang til pinsehelgen lørdag. I løpet av tre ulike kontroller er det skrevet ut en rekke forelegg. Tre bilførere har mistet lappen. 

I kontrollen på E16 ved flymuseet på Gardermoen ble det skrevet ut elleve forenklede forelegg for høy fart. Den høyeste ble målt til 94 km/t i 70-sonen. 

På sletta mot Feiring på fylkesveg 33 hadde også UP laserkontroll i ettermiddagstimene. 

– Totalt ble det skrevet ut tolv forenklede forelegg her, forteller operasjonsleder Per Stenslet i Øst politidistrikt. 

En mann i 40-årene fra Gjøvik ble her målt til 101 km/t i 60-sonen, og mistet førerkortet på stedet. En kvinne i 20-årene fra Eidsvoll ble målt til 82 km/t, og pådro seg med det flere prikker i et allerede prikkete førerkort. 

– Også hun må belage seg på å være fotgjenger framover, opplyser politiet. 

På E16 vestgående fra Nybakk mot Kløfta stoppet UP en 19-åring fra Nes som ble målt til 128 km/t i 90-sonen. 

– Også han fikk beslaglagt førerkortet, og saken vil bli anmeldt, sier Stenslet. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.