«Dette er nok noe av det mest krevende vi noen gang har prøvd oss på», heter det i pressemeldingen fra storbandets egen Sverre K. Njaa.

ORIGINALE ARRANGEMENT

De fleste kjenner Phil Collins som trommeslager og sanger i bandet Genesis, men også som suksessfull soloartist. På 1970-tallet spilte Collins sammen med bandet Brand X. På 1980-tallet samarbeidet han med verdensartister som George Harrison, Paul McCartney, Eric Clapton, Mike Oldfield og mange andre, både som studiomusiker og som produsent i tillegg til jobben som trommeslager og vokalist i Genesis. I denne perioden opptrådte han også som soloartist med stor suksess.

Men mellom 1996 og 1998 satte han sammen Phil Collins Big Band og gjenopplivet lyden av idoler som Buddy Rich og Sonny Paine, men han framførte i stor grad låter fra eget materiale.

De fleste låtene er hentet fra albumet «A hot night in Paris», men alle arrangementene er originale som framført av Phil Collins Big Band.

Collins framførte også original skrevet storbandmusikk fra anerkjente storbandarrangører. Bandleder er Mathias Hole, som også skal bidra som solist. De andre solistene er hentet fra bandets egne rekker.

Eidsvoll Storband lover at lørdagens konsert garantert vil bli en spennende og hørbar opplevelse.

LES OGSÅ: Jazzkafé med Eidsvoll Storband

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.