Jernbane, vei, forsvar, flyplass og handel har i mange generasjoner vært sentrale forhold i utviklingen av Jessheim by. Disse faktorene har i ulike perioder og med variabel tyngde bidratt til framveksten av den levende byen vi ser i dag. Store deler av byen er ikke til å kjenne igjen, og i årene som kommer blir den utvidet og bebygd enda mer. Nærmest på dette bildet ligger Furusethgården i Storgata, i dag er denne adressen Storgata 12 som er en del av Jessheim storsenter. Videre ser vi Apotekergården i Storgata 14, som i dag huser Jessheim Specsavers.

Bildet er sannsynligvis tatt på 1930-tallet.

LES OGSÅ: Ikke alle utbyggere får det som de vil i Storgata

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.