– Det bruker å bli noen reaksjoner når flere etater holder felleskontroll. Det er viktig å få plukket ut dem som ikke skal være ute i trafikken, sier Per Stenslet, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Blant førere som ble stanset var en 30-åring fra Østfold.

– Han blir anmeldt for å ha kjørt i påvirket tilstand, av noe annet enn alkohol. Han ble derfor tatt med til legevakt for utvidet blodprøve. I tillegg hadde han både 15 gram hasj på seg, og han bar kniv på offentlig sted, sier Stenslet.

Resultater:

Politiet:
Fire beslag av narkotika, to anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, ett forelegg for bruk av mobiltelefon, én anmeldt for falske dokumenter

Statens vegvesen: 
35 mangellapper, ni kjøreforbud, 24 gebyrer, to anmeldelser

Tollvesenet:
Tre anmeldt for kjøring av utenlandsk registrert bil, én tatt med avgiftsfri diesel på tanken, ett beslag av alkohol. I tillegg et ukjent antall som ikke hadde betalt årsavgift.

LES OGSÅ: Vrengte vogntoget over gresset og krasjet nesten med personbil

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.