Åsen IL sendte i mai i fjor søknad til Nannestad Idrettsråd om tilskudd fra idrettsfondet til innkjøp av snøkanon til skianlegget på Røtterudmoen. Rådet fattet i november vedtak om å innvilge søknad og innstille på tilskudd på 435.000 kroner til snøkanon.

Betingelser for tilskuddet er blant annet at Åsen IL skal sikre at drift og rehabilitering av anlegget blir gjennomført på en miljømessig forsvarlig måte i tråd med lovverk, samt at framtidige pålegg fra kommunen følges opp, og at laget søker om spillemidler for anlegget i henhold til kriterier for dette.

I tillegg skal nærliggende skoler og barnehager gis anledning til å bruke anlegget i skolens åpningstid, og ellers i tråd med kriterier for tildeling av spillemidler.

Saken skal behandles av formannskapet i Nannestad kommune 14. mars.

LES OGSÅ: Samtidig som datteren debuterer i OL lager Bjørn Haga renn for sønnene og resten av skieliten hjemme på Åsen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.