– Det har vært en berikende å få være med å bidra. Vi er med å tar et samfunnsansvar, og det skaper stolthet og tilhørighet. Hos oss har dette engasjementet skapt stor glede, og en følelse av at man er med å bidrar til noe viktig. Det har vært positivt på arbeidsplassen, og for oss som er ansatt å være med, sier Mona Strand Furuseth i Gjensidige på Jessheim.

Ansatte hos Gjensidige på Jessheim har hatt strikkedugnad av oransje skjerf. De skal de gi til Kirkens bymisjons aksjon «Gled en som gruer seg til jul».

De har strikket oransje skjerf til den landsomfattende juleaksjonen «Gled en som gruer seg til jul». som starter 1. november.

– Kirkens Bymisjon arbeider for et varmere og mer inkluderende samfunn. Skjerfene er Kirkens Bymisjons symbol for en varmere by, sier generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.