Klokka 18.16 første juledag, fikk Hafslund inn en feilmelding, og 1279 kunder i et område som strekker seg fra Dal forbi Råholt og opp mot Eidsvoll Verk er foreløpig strømløse. 

 - Det er snakk om et ganske stort område. Mannskap er på veg, men vi kan foreløpig ikke si så mye om når strømmen er tilbake, sier kommunikasjonsjef Morten Schau i Hafslund Nett.

Like før klokka 19.00 hadde de fleste berørte kunder fått  strømmen tilbake, men ifølge Schau er det fortsatt 186 kunder som er strømløse.

 – Disse befinner seg i området rundt Dal sentrum. Problemene kan løses raskt, men dette kan også ta tid, sier kommunikasjonssjefen som ikke tør å si noe om når strømmen er tilbake hos alle de berørte husstandene.

Like før klokka 21.00 hadde strømmen returnert til samtlige husstander. Ifølge Schau ble den eksakte årsaken til strømbruddet ikke funnet, men det skal være snakk om et forbigående problem. 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.