Dagligvarebutikkene i Maura er stengt på grunn av strømbrudd. En kreativ butikksjef har utstyrt de ansatte med hodelykter.

– Vi fikk en ekstra lang kaffepause, men nå har jeg utstyrt de ansatte med hodelykter. De skal rydde litt i hyllene, sier Hege Engevold, butikksjef ved Extra Bjerke i Maura.

Hun opplyser at strømmen gikk 14.30. Da EUB snakket med henne 40 minutter senere hadde den fortsatt ikke kommet tilbake.

– Vi har fått beskjed om at Hafslund jobber med saken. Per nå vet vi ikke når strømmen kommer tilbake, sier Engevold.

På motsatt side av vegen har også Kiwi stengt butikken etter strømbruddet.

– 14.30 fikk vi et strømbrudd i Nannestad- og Dal-området. 1.859 kunder er rammet, så det er forholdsvis mange, sier Morten Schau, kommunikasjonssjef i Hafslund til EUB.

– Vi har folk på stedet som jobber med feilsøking. De seksjonerer inn det som er friskt av nettet, slik at flest mulig får strømmen tilbake. Denne jobben pågår helt til vi kommer dit feilstedet er. Foreløpig har vi ikke funnet feilen, sier Schau i 15.30-tiden mandag.

Strømmen tilbake

Alle  kunder har nå fått strømmen tilbake. Siste kunde inn kl 17.25. Det er trolig en graveskade på en høyspent kabel ved rundkjøringen nær Ringdueveien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.