Barnefestivalen arrangeres for fjerde året på rad, og i helgen kunne de mange besøkende få oppleve underholdning og aktiviteter med barn i fokus.

Foreldre og barn storkoste seg i det fine været, og barna fikk møte både Star Wars-helter og andre kjente fjes. Øistein Tegneblyant var en av dem som holdt show for barna, til stor begeistring fra både ungt og eldre publikum.

Hoppeslott, ponnyridning og fotballspill var bare noen av aktivitetene som barna kunne oppleve. Arrangør og initiativtager til festivalen er Ringo butikken på Jessheim, og det skal aldri ha det vært så mange besøkende til festivalen som i år.

– Vi forventer rundt ti tusen besøkende, og det er ny rekord, forteller daglig leder for Ringo, Ida Johansen.

Festivalen varer hele helgen og pågår frem til klokken 16 på søndag.

Se bilder fra festivalen her!

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.