• SOMMERHEMMELIGHETER: Tok med meg et par venninner for å fange en sommerstemning under bregnene, forteller Ann-Jorunn Aune.
  • SØSKENKJÆRLIGHET: Bildet viser to søstre som uoppfordret og impulsivt viser søskenkjærlighet ved Strømstad, sier Anne Torill Lauritsen.
    *** Local Caption *** annetorill@rsmoss.no


    Anne Torill Lauritsen
    Våler i Østfold

Bildet er tatt i Gullverksåa.

- Strykebrettet knakk da det skulle surfes på, men morsomt var det i hvert fall, forklarer Ellen Chatrine Laugen Vestnes.

Ideen er ganske så utenom det vanlige, men når man er kunstfotograf er det meste tillatt. Resultatet er strålende og viser at man kommer langt med fantasi og evnen til å fullføre ideer.

FARGER OG LYS

Skal vi pirke, tror vi bildet hadde blitt enda bedre om surferen hadde blitt plassert mer markant vekk fra midten av bilderuta, og at kameraet hadde vært nede i vannskorpa. Vi liker fargene og lyset i trærne, og at åa forsvinner i intet, men kvisten som stikker ut i høyre bildekant trekker ned. Kanskje fakkelen burde vært holdt høyere opp? Uansett, et svært annerledes bilde som vi blir sittende og glo på, og møter vi en slik skikkelse på vår tur i skogen blir det ny verdensrekord på 100-meter.

Les mer om årets fotokonkurranse på denne lenken 

Vi har fått inn mange andre flotte og sommerlige bidrag i denne runden – og gleder oss til fortsettelsen de neste ukene. Nyt sommeren og husk kameraet! Neste uke vil vi se deres beste blinkskudd av kjæledyr.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.