Mange av medlemmene i Eidsvoll svømmeklubb plages av til dels sterke, allergiske reaksjoner. Nå vil klubben engasjerer seg sterkt for å få bedret vannkvaliteten i Eidsvollhallen og Råholt bad.

STYRELEDER ORIENTERTE

– Vi er bekymret for vannkvaliteten og hvordan vannet og kjemikaliene som brukes, påvirker brukerne av bassengene, skriver klubben i et brev til kommunen.

Vannkvaliteten er et så hett tema at svømmeklubben hadde styrelederen i selskapet som leverer rensemetoden til å orientere på årsmøtet.

UNDER ARBEID

– Det framkom en rekke forhold som enten er utbedret eller som er under arbeid, opplyser svømmeklubben.

– Det ble blant annet informert om at det i lang tid har pågått et kontinuerlig arbeid med å forbedre renseprosessen.

KREVER INNSYN

Nå krever klubben innsyn i rapporter som er avgitt til kommunen fra leverandøren, korrespondanse og innkjøpsavtaler mellom kommunen og leverandør av rensemidler og kjemikalier.

– Vi ber også om innsyn i avviksmeldinger eller andre relevante dokumenter om vannkvalitet og rensing av bassengene, krever svømmeklubben.

LES OGSÅ: Kioskinnbruddet i Eidsvollhallen er oppklart

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.