– Vi skal bruke tiden godt. Målet er å bygge Norges råeste sykkelbutikk, sier Michael Cook, verkstedsjef hos The Duke Sport på Råholt.

Til helga får de nøklene til sitt nye lokale i Flaenbakken 2 på Råholt. Butikklokalet blir omtrent på samme størrelse som i Trondheimsvegen 212 i dag.

– Vi satser på å utvide verkstedet og få bedre kapasitet. Vi vil fortsatt satse på den vanlige mannen i gata i forhold til kjøp av deler og sykler hos oss. I tillegg skal vi bli enda bedre for spesialsyklistene. Det vil si de som er aktive og driver i miljøet med terrengsykling og landvei. Dette skal bli en spesiell butikk som skal få oppmerksomhet i miljøet. Den skal være så kul innvendig at folk ikke bare kommer dit for å handle, men også for å se hvor rå den er, sier Cook.

Det nye lokalet vil ligge mellom BilXtra (det gamle Euronics-lokalet) og kafeen og bakeren.

– Det kommer til å skje mye hos oss de nærmeste ukene. Bare følg med. Vi gleder oss til flytting, sier Cook til EUB.

LES OGSÅ: 1814-hjulet er satt i produksjon på Råholt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.