Hvis du er elev ved Eidsvoll videregående skole og sykler til sammen over åtte mil i mai, så kan du vinne en mini-Ipad.

Da Akershus fylkeskommune tok kontakt med de videregående skolene og ba dem oppfordre elevene til å sykle til skolen hvis det er mulig, reagerte EVS sin elevrådsformann Sigurd Brennsæter. Han tok oppfordringen, og nå er en sykkelkonkurranse blåst i gang ved skolen. I går syklet Brennsæter til skolen, 3,5 mil - og syklet også hjem. Brennsæter bor i Hurdal, og kan ikke love av han skal sykle hver dag i mai.

Målet med konkurransen er ikke å skape supersyklister.

- Det er hverdagssyklingen som betyr mest, mener fylkesvaraordfører Lars Salvesen. Sammen med Brennsæter oppfordret han i går elevene til å ta sykkelen fatt.

- Barn sykler mye. De sykler til og fra barneskolen, og de fortsetter med dette i ungdomsskolen, men i videregående dabber det av, sier Salvesen.

- Litt er mer enn ikke noe. Derfor er det nok å sykle åtte mil i løpet av mai måned for å være med i konkurransen, forteller elevrådslederen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.