Den 4. juli flagget naboen. Jeg tenkte hun hadde bursdag og dro til Prix for å kjøpe noe til henne. Det ble en Diplom is (trippel) som jeg synes er god. En til henne og en til meg.

I kassa ble jeg stående litt langt bak i køen. Bak en dame med mye varer i vogna. Hun inviterte meg til å gå foran, fordi jeg skulle kjøpe så lite.

Neste dame i køen ble inspirert og ba meg også vennligst gå foran.

Da var det bare en mann mellom meg og kassadamen. Han hadde lagt sine varer på samlebåndet, men skjøv disse bakover, slik at jeg skulle kunne komme først i køen.

Så reiste jeg hjem. Banket på døren til naboen. Gratulerte henne med dagen og gav henne en av isene. Jeg har ikke bursdag sa hun. Det er dronning Sonja jeg flagger for – men kom inn så lager jeg en kopp kaffe til isen. Jeg takket ja og vi hadde en fin fin naboprat.

Man blir glad og en smule filosofisk av mindre, men dette v iser vel at om man gjør gode ting mot hverandre, så smitter det.

Så mange takk til de ukjente 3 hyggelige menneskene i køen til Prix, og takk til naboen som inviterte på kaffe. Verden blir bedre når man viser godhet mot hverandre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.