En beruset litauisk mann er tatt med til fyllearresten etter han kjørte bil til en butikk i Maura. Dette ifølge Øst politidistrikt som la ut denne meldingen på Twitter lørdag formiddag: 

- #Maura Tydelig beruset mann kommet til butikk. Observert av vitner. Patrulje tatt hånd om vedkommende som til tross for kjøring rett forut, er vurdert til ikke å være i stand til å ta vare på seg selv. Litauisk mann i 30 årene kjøres drukkenskaparrest. Blir anmeldt for kjøringen.

Kontroll i natt

Politiet gjennomførste en større kontroll med fokus på promille og førerkort natt til lørdag. På Trondheimsveien i Ullensaker. Her ble 25 biler kontrollert, og det ble ingen reaksjoner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.