– Mannen har fått et forelegg, og er nå kjørt til Trandum hvor han sitter i påvente av utvisning, sier vaktleder ved Gardermoen politistasjon, Terje Hvamsæter.

Et par timer senere ble nok en mann tatt med narkotiske stoffer i kofferten.

– Vi stanset en serber som fortalte at han var i Norge for å besøke venner og være turist, forteller Hivan Botani, teamleder ved grensekontrollen på Gardermoen.

Ved nøyere undersøkelser viste det seg at mannen trolig hadde et helt annet formål.

– Med seg i bagasjen hadde han et tresifret antall med narkotiske piller, sier Botani, og legger til at saken fortsatt er i startfasen, men at han antar at det vil bli en utvisningssak.

– Mannen sitter nå anholdt hos tollvesenet, avslutter teamlederen.

TO MÅTTE TA BEINA FATT: Én uten gyldig førekort og den andre uten forsikring

FIRE TATT FOR STJELING: Organisert kriminalitet på hovedflyplassen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.