• ÅPNET: Hans Thue åpnet «nye» Nannestad ungdomsskole. Han fikk assistanse fra elevrådsleder Sigrid Johansen Herseth, rektor Irene Berger, og Sondre Skredderberget, nestleder i elevrådet.

Vi gjenspeiler lokalsamfunnet på godt og vondt. De fleste sakene er heldigvis hyggelige. Ett eksempel på det var da Elisabeth Edland, bestemoren fra Maura, gikk hen og vant 500-kilometeren i Finnmarksløpet i mars i år. Godt samarbeid med de åtte hundene gjorde at mormor til tross for å ha kjørt feil til slutt krysset målstreken i Alta først og sikret seg sin fjerde kongepokal. Det er også hyggelig å møte unge talenter innenfor idrett og kultur, eller som driver uorganiserte aktiviteter.

Men av og til kommer vi tett på alvorlige hendelser som ulykker og drap. Heldigvis er det sjelden. Personlig har jeg imidlertid opplevd begge deler dette året. Når vi rykker ut til en ulykke vet vi ikke om det kan være kjente personer som er involvert. Dette er tanker som ligger under på veg til ulykkesstedet.

En av lokalavisens samfunnsoppgaver er selvsagt også å formidle det som skjer i kommunene, blant annet i politikken. Det er både lærerikt og interessant, ja kanskje av og til også spennende.

LES OGSÅ: Gammel bilkjærlighet ruster aldri

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.