– Nominasjonskomiteen henvendte seg, og etter å ha tenkt meg om en stund takket jeg ja, sier Thue.

– Hvorfor tenkte du en stund?

– Det å være ordfører er en livsstil som berører deg selv, familien og omgivelsene. Derfor er det viktig å gjøre en skikkelig tenkerunde før en bestemmer seg, svarer Thue. 20. november er nominasjonsmøtet.

– Vi i nominasjonskomiteen vurderer mulighetene som veldig gode for at Thue kan fortsette i neste periode. Han er en samlende ordfører med en åpen dør. Thue er pådriver for at hele Nannestad har og får et godt tilbud og tjenester på alle plan. Han er ordfører for alle, og bidrar sterkt til at Nannestad utvikles i riktig retning med dagens posisjonspartier som samarbeider meget bra, sier Frank Aasheim, leder av nominasjonskomiteen i Nannestad Ap.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.