Velforeningen har søkt om å få bruke den gamle bensinstasjonen siden de ikke finner andre tilfredsstillende lokaler i nordbygda.

Bygget trenger oppussing, noe vellet har stipulert til mellom 1,5 og 2 millioner kroner. Dette må velforeningen stå for, og de må legge til rette for utleie til andre lag og foreninger.

Kommunen kjøpte eiendommen så langt tilbake som i 2005, og bygningen ble leid ut til vegvesenet under utbyggingen av E6 langs Mjøsa.

Siden dette opprinnelig bensinstasjon, er området belagt med restriksjoner for framtidig bruk. Det kan blant annet ikke bygges boliger, sykehjem eller lekeplass på området, og det er ikke tillatt å anlegge noe under bakkenivå hvis det ikke er for industriformål.

Søknaden fra Minnesund Vel ble enstemmig vedtatt i kommunestyret uten noen form for debatt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.