Fire NM-titler og totalt ni pallplasser, rasket Romerike drillkorps med seg under NM i Bergen.

Henriette Brandsnes Bekken fra Jessheim, vant som første års senior kategorien solo 2 baton, og ble dermed tatt ut til EM som foregå påsken 2019 i Lignano Sabbiadoro Italia. I tillegg tok hun sølv i solo 1 baton og der også EM uttak. Etter fjerdeplass i solo drilldans ble hun også uttatt som reserve. I solo drilldans senior tok Julie Anine Kvervavik bronse og fikk også EM uttak. De to vant også sølv i twirl duett og er uttatt som reserve til EM i den kategorien.

MYE EDELT METALL

I tillegg kom disse resultatene: 

Drilldans tropp senior i samarbeid med Stjørdal drilltropp og ABC, fikk gull og EM uttak.

Drilldans tropp junior i samarbeid med ABC, fikk gull og EM uttak.

Twirl team senior i samarbeid med ABC, fikk gull og EM uttak.

Twirl team junior og drilldans tropp junior fikk bronse.

Sanne Skaarup var for første gang uttatt til NM i solo, og endte etter finale på en 8. plass. Sara Johanne Larsen kom også til finale i solo drilldans og endte på 7. plass.

GØY

- Utover disse fikk Romerike drillkorps mange andre flotte plasseringer. Dette er utøvere som trener veldig mye, så det er ekstra gøy når man når målene med slike topp plasseringer, sier Mona B. Bekken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.