Tre måneder etter at eierne av Kitch'n tok over butikkjeden Tilbords slås kjeden konkurs, skriver Dagens Næringsliv.

31. januar kunne EUB fortelle at Tilbords Eidsvoll, som inntil da hadde holdt til på Amfi Eidsvoll, ville bli nedlagt. Ved årsskiftet var beskjeden at en del Tilbords-butikker kom til å forsvinne, men at resten ville bli drevet videre. I dag ble det imidlertid klart at hele kjeden er konkurs

– I forbindelse med overtakelsen forventet vi at tap og nødvendige nedskrivninger i balansen ville føre til et tap på 20 til 40 millioner kroner i 2017. Når vi nå kan konstatere at antatt tap og nedskrivninger blir mellom 60 til 70 millioner kroner kan vi ikke gjøre annet enn å begjære oppbud, sier daglig leder Odd Sverre Arnøy i Kitch'n i en pressemelding mandag gjengitt i Dagens Næringsliv.

DN forteller videre at konkursen i Tilbords kommer bare tre uker etter at Kitch'n meldte oppbud i kjøkkenkjeden Rafens, som også ble kjøpt opp i november.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.