Denne mandagen fikk politiet meldingen om at en kvinne i sekstiårene var funnet død i en privatbolig i Feiring. Etter noen timers leting med store styrker pågrep politiet den antatte gjerningspersonen, som viste seg å være kvinnens ektemann.

Nå har påtalemyndigheten tatt ut tiltale, ifølge NTB. Rettsmedisinere har konkludert med at mannen i 70-årene var psykotisk i gjerningsøyeblikket, og påtalemyndigheten vil derfor be om overføring til tvungent psykisk helsevern.

– Han drepte sin kone med to knivstikk i halsen etter først å ha kvalt henne, ifølge tiltalen.

Mannens forsvarer har omtalt saken som en familietragedie. Han sier til NTB at klienten har erkjent straffskyld helt siden han ble pågrepet.

– Jeg mener det er unødvendig å gjennomføre en hovedforhandling, sier forsvareren.

Saken er berammet for Øvre Romerike tingrett 11. og 12. desember i år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.