Om de tre, en mann på 21, fra Østfold, en 22 år gammel mann og en 24 år gammel kvinne fra Øvre Romerike, blir funnet skyldig i mishandlingen, risikerer de inntil seks år i fengsel.

FLERE TIMERS TORTUR

21-åringen fra Østfold er tiltalt for å ha holdt kvinnen i en leilighet uten av hun hadde noen reell mulighet til å forlate stedet.

I leiligheten skal kvinnen ha blitt slått med metallgjenstander, blitt tatt kvelertak på, slått i ansiktet med jern, slått i hodet flere ganger med flaske, stukket med kniv, blitt injisert med sprøyter med opiater og med luft, stumpet sigaretter på og påført brudd i en finger.

Som følge av torturen ble kvinnen lagt innlagt på sykehus, hvor hun måtte ligge en uke.

21-åringen Østfold skal også ha voldtatt henne mens hun var bevisstløs og ute av stand til å motsette seg handlingen.

De tre tiltalte skal ha vært påvirket av narkotika under mishandlingen.

UPROVOSERT VOLD

I mai samme år skal 21-åringen ha stukket en kar i ryggen og i halsregionen med kniv. Dette skal ha skjedd uten noen rimelig foranledning på parkeringsplassen utenfor Coop Extra på Jessheim. Offeret måtte sy flere sting etter å ha blitt påført skader i både øre og nakkeregion.

Mannen er også tiltalt for flere tilfeller av trusler, oppbevaring og bruk av narkotika, bæring av kniv og våpen på offentlig sted og for å ha kjørt bil og motorsykkel i påvirket tilstand.

Rettssaken starter 15. januar og avsluttes 24. januar til neste år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.